EXTRA LOTTO

SUPER LOTTO WORDT EXTRA LOTTO.

Omdat sommige dagen speciaal zijn. Omdat jouw mooiste dromen een uitzonderlijke trekking verdienen. Omdat er altijd een goede reden is om te spelen. Daarom zijn er Extra Lotto-trekkingen. Dat zijn, bovenop de gewone Lotto-trekkingen op woensdag en zaterdag, extra kansen om miljonair te worden.

Je speelt Extra Lotto op dezelfde manier als Lotto: je kiest zelf je nummers of je speelt via Quick Pick (in dat geval bepaalt de computer een willekeurige spelcombinatie) en dan is het afwachten tot de trekking. Hoe meer nummers je juist hebt, hoe meer je wint! Waarop wacht je? Vul snel jouw geluksnummers in

JE NEEMT DEEL AAN ÉÉN TREKKING.

De Extra Lotto-trekkingen vinden plaats op bijzondere dagen: bijv. op vrijdag de 13de of in de eindejaarsperiode Je Extra Lotto-bulletin kun je steeds alleen voor één trekking inzetten. In tegenstelling tot het klassieke Lotto-spel kan je je bulletin dus niet inzetten voor meerdere trekkingen of doorlopend spelen.

Op de dag van de trekking kan je je bulletin nog bevestigen tot 19.00 u. Valt de Extra Lotto-trekking op een dinsdag of vrijdag? Dan kan je je spel die dag nog bevestigen tot 20.00 u.

Voor meer informatie: Website Nationale Loterij

LET OP:

U kan meespelen 7 dagen op 7 en 24 uur op 24(*)

(*) Spelen is echter NIET mogelijk tussen 0.00 uur ’s nachts en 0.30 uur ’s morgens 

Wilt u mee doen met deze lotterij laat dan hier uw gegevens achter